Zoeken naar vrouw voor

Uw zoekactie voor vrouw voor leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Genieter 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
Overdag afspreken...eerlijk....oprecht
Ik ben een grote slanke goodlooking man van 60 jaar jong.Ik zoek een vrouw: weduwe/pas bevallen/werkloos....iemand die overdag vrij is om af te spreken.Jij bent oprecht en eerlijk en kan genieten van lange zachte sex en daar bovenop een mooie vergoeding.Indien interesse stuur GEWONE foto en wat uitleg en we spreken af.  
gisteren
Fred 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Pijpdate
Goedemiddag Sebiet op weg van Antwerpen naar Gent. Welke amateur huisvrouw/dame pijpt me tegen een mooie vergoeding?  
gisteren
Luc 51 jaar Antwerpen - Willebroek
Een snelle pijpdate +/- 15min
Hoi, u bent vrouw 18+ / dame en u wil snel iets bijverdienen? Een snelle pijpdate +/- 15min, in de auto bij u thuis of een rustige omgeving. Luc  
gisteren
Brave man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
250 euro voor vrouw die me eens uit de band doet springen
Brave en keurige man, single, wil eens uit de band springen en zijn seksleven weer wakker maken. Wie helpt daarbij? Dat kan een keurige vrouw zijn die erover fantaseert om zich te laten betalen, of een andere (amateur)vrouw. Ik val op slank, jong, gevoel voor humor en zin voor initiatief, en hou o.a. van teasing, sensualiteit en pijpbeurten. Ik dacht aan 250 euro vergoeding, maar je mag ook zelf iets voorstellen.  
gisteren
Stiekem ;-) 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Goede dag, ik zoek geen relatie, wel een vrouw die graag een seksie afspraakje wil maken, heb jij geile fantasietjes, wil je graag betaald worden, geen probleem, Leeftijd of afkomst niet belangrijk, als je maar geil kan genieten ;-) ik ben een slanke, respectvolle, charmante en discrete man die zich aan de afspraken houd. Vriendelijke groeten,  
gisteren
bart 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
op zoek naar vrouw/meid
hallo,ik zoek een vrouw die mij eens lekker wil pijpen en of aftrekken. Dit kan bij mij thuis,auto,natuur. Wie daar zin in heeft mag me mailtje sturen met wat info -.  
gisteren
Marc 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke cuckold biedt z'n vrouw aan op 15/5
Hi, 15/5 nog eens avondje vrij en op zoek naar een leuke date (trio). Ik kan verplaatsen of ontvangen. Ik ben een hoogopgeleide zakenman van 50j en sportief. Verwacht onderdanige vrouw. Anaal en DP hebben mijn voorkeur. Ruime vergoeding geboden indien klik. Reactie met (discrete foto) en korte beschrijving.  
Erik 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik zoek één jonge vrouw voor regelmatige pijpbeurt, 200 euro per date
Rustige, eachte, aangename man zoekt één jonge vrouw (18-30 jaar) die zo'n 2 keer per maand een pijpbeurt komt geven, voor 200 euro per afspraak, bij voorkeur jonge vrouw of studente met stijl en enig niveau. Meer info per mail.  

Ik zoek één jonge vrouw voor regelmatige pijpbeurt, 200 euro per date
Joppe 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Handjob gezocht
Welk meisje/vrouw wil wat bijverdienen en mij in de auto lekker aftrekken? Ik verplaats mij over heel Vlaanderen.  
Daniel 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lieve geile minares
Een lieve zelfstandige man met zin om een vrouw te doen genieten en zelf te genieten als met een vriendin biedt wekelijks 200 euro aan voor de onkosten. Zeer hygienisch en hoger opgeleid. Een tof gesprek om elkaar beter te leren kennen en praktisch af te spreken is alvast een must. Leeftijd geen belang wel geil en sletterig is een pluspunt.Reacties met foto krijgen voorrang.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10